GET CONNECTED
2015 Pulse - All Rights Reserved

EDIN SANDIC

Fotograf for foretag i Malmö och Skåne

Jeg ser ikke mig selv som underleverandører til mine kunder, men derimod som samarbejdspartnere. Jeg adopterer derfor altid mine kunders mål og gør dem til min egen.

<?php echo pulse_output(); ?>

NÅGRA AV MINA KUNDER

FOTO OCH FILM TILL FORETAG

Når det kommer til foretags fotografering og film produktion, det vigtiste er at den materiele skal avspejle virksomhed og sende rigtig besked i forhold med virksomheds projekt.

I nära samarbete med era, eller dina, behov och önskemål så väljer vi tillsammans vilken miljö som är bäst lämpad för era foton. Under ett personligt möte diskuterar vi era förväntningar och förhoppningar, för att på bästa möjliga sett få ett gemensamt fördelaktigt resultat.

PRIVAT FOTOGRAFERING

Privatfoton är i sin natur en känslig företeelse, oavsett om det handlar om porträttfoton, familjefoton eller bröllopsfoton. Det är viktigt att denna sorts bilder förmedlar känslor på ett sätt som gör dem både personliga och möjliga att dela med nära och kära.

Tack vare min bakgrund, som bland annat omfattar skolfotografering, så kan jag förmedla en familjär känsla som är lämplig för familjerelaterade fotografier. Min ambition är att lyckas skapa representativa bilder som verkligen förmedlar stundens känsla. Varje gång jag arrangerar ett familjefoto så ser jag till att anpassa bakgrunden utifrån det som man vill förmedla. Oavsett om det handlar om en naturlig miljö eller något som är tillgängligt i min studio.

EN LITEN SMAK AV MINA BILDER

Jag är verkligen stolta över att dela med dig mina kunders feedback. Awesome som vanligt.

Zenithgatan 9, 21214 Malmö

+46 76-071 34 64 . edin@sandic.se . www.sandic.se

EDIN SANDIC ⎸ FOTO - FILM - DESIGN | Startsidan